Tiimisynergia

Resilientit tiimit menestyksen tekijöinä. Haluatko auttaa organisaatiosi uudelle tasolle?

Menestys syntyy yhdessä tekemällä. Kun tiimi toimii synergisesti, sen jäsenet voivat hyvin ja työntekijäkokemus on innostava ja energisoiva. Tällöin tiimin jäsenet valjastavat täyden potentiaalinsa koko tiimin käyttöön ja tulosta syntyy, mutta mikä vähintään yhtä tärkeää – tiimin jäsenet voivat hyvin. Liian usein jää tiimin jäsenten potentiaali käyttämättä ja tiimin jäsenten energia kuluu vääriin asioihin. Työt kyllä etenevät ja saadaan aikaseksi, mutta riittääkö se?
Synergian merkitys nousee kriittisen keskeiseksi muutoksissa, jolloin osa henkilöstöstä on vaarassa uupua. Ainakin heidän suorituskykynsä alenee joksikin aikaa. Synergisesti toimivien tiimien jäsenet jaksavat paremmin muutoksissa ja niiden tulos ei juurikaan "notkahda".

Tunnista ja kehitä tärkeiden tiimiesi synergiaa. Resilience Alliancen Team Synergy profiilien avulla pääset käsiksi tähän pitkään puheissa olleeseen, epämääräiseen käsitteeseen ’synergia’. Sen avulla määrität tiimien vahvuudet ja heikkoudet. Pääset kiinni siihen, minkä kehittäminen tuo tuloksia. Et kehitä osa-aluetta, jonka kaikki tietävät olevan heikko, joka usein on vain oire ja syy on jossain muualla. Oireen hoitaminen ei johda pitkäikäisiin tuloksiin. Meidän on päästävä juurisyyhyn. Resilience Alliancen profiilien avulla pääset heti asian ytimeen.


huco oy tarjoaa Tiimisynergia valmennusta tiimeillesi sekä Tiimisynergia fasilitaattorivalmennusta.
  • Mikäli sinulla on tiimejä, joiden synergian haluat kartoittaa ja kehittää, katso tarkemin tästä.
  • Mikäli haluat sertifioitua Tiimisynergia- fasilitaattoriksi, katso tarkemmin tästä. 

Tiimisynergia fasilitaattorivalmennukset

Järjestämme keväällä 2017 Tiimisynergia fasilitaattorivalmennuksia. Ilmoittaudu sinulle sopivaan valmennukseen ja varmista paikkasi organisaatiokehittäjien etulinjassa.

Valmennuksen käytyäsi sinulla on oikeus käyttää Resilience Alliancen Tiimisynergia-profiileja ja fasilitoida niiden pohjalta tiimisynergian kehittämistä. Saat valmiit materiaalit ja ohjeet miten niitä hyödynnetään.

 

Valmennus koostuu kahdesta päivän mittaisesta valmennuspäivästä sekä ennakko- ja välitehtävistä. Lisäksi valmennukseen kuuluu henkilökohtainen sparraus, jossa käydään läpi ensimmäinen profiili.

  • Tiimiresilienssi -fasilitaattorivalmennus 1.2. klo 9-16 ja 3.2. klo 9-16 Helsinki
  • Tiimiresilienssi -fasilitaattorivalmennus 29.3. klo 9-16 ja 3.4. klo 9-16 Helsinki
  • Tiimiresilienssi -fasilitaattorivalmennus 3.5. klo 9-16 ja 8.5. klo 9-16 Helsinki

Toteutus webinaareina

  • 14.3.; 16.3.; 21.3. ja 23.3. aina klo 14:00-16:00
  • 20.4.; 25.4.; 27.4. ja 4.5. aina klo 9:00-11:00

Valmennuksen hinta 1450,- € + 240,- € / tiimiresilienssi profiili, jonka tekeminen on osa valmennusta. Hintoihin lisätään ALV.

Tiimisynergia-fasilitaattoriksi sertifioituminen

Sertifioinnin jälkeen osallistujilla on oikeus tilata tiimisynergia- profiileja Resilience Factory:ltä. Lisäksi he saavat fasilitoinnissa tarvittavat työpajamateriaalit.
Serfifiointiprosessi koostuu neljästä 2-tunnin webinaarista / 2 valmennuspäivästä ja itseopiskelusta Ruzuku-oppimisympäristössä. Oppimisympäristössä on lyhyitä nauhoitettuja powerpoint –esityksiä englannin kielellä sekä artikkeleita ja työpajoissa hyödynnettäviä esityksiä. Kaikki dokumentit löytyvät suomen kielellä. Lisäksi ennen kutakin webinaaria / valmennuspäivää pyydetään tekemään pohdintatehtävä, joka käydään keskustellen läpi.


Sertifioinnin prosessi

Sertifiointi valmennus järjestetään joko neljänä kahden tunnin webinaarina tai kahden päivän lähivalmennuksena.

Lähivalmennuksen malli

lahivalmennus

Webinaaritoteutuksen malli

webinaari

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok